Selecteer een pagina

HSP en perfectionisme

Veel perfectionisten zijn hooggevoelig (HSP). Ik zelf ook 🙂

In deze Masterclass van ruim 2 uur deel ik met je hoe je met de combinatie HSP & perfectionisme om kunt gaan. De Masterclass zit boordevol tips & tricks uit mijn eigen ervaring.

Kijktip: voel steeds even hoeveel energie je hebt. Mocht je merken dat je vermoeid of overprikkeld raakt, kijk dan op een later moment verder.

Ben je nieuwsgierig naar of je zelf HSP’er bent?

1) Je kunt een testje doen om te kijken of je je herkent in het profiel van een HSP‘er. Bijvoorbeeld deze: https://www.hooggevoelig.nl/quiz/hsp-test-2/

2) Ik zal in de Masterclass ook kort stilstaan bij het onderwerp ‘onderprikkeling’ en High Sensation Seeking. (HSS) Een deel van de HSP‘ers is namelijk ook HSS’er, wat kort gezegd inhoudt dat je wel houdt van veel afwisseling. Dit is een test om te kijken of je (ook) HSS bent: https://www.hooggevoelig.nl/quiz/sensation-seeker-test/

Ik heb beide testjes zelf niet gedaan (wel andere, maar die kan ik nu niet meer vinden), maar volgens mij komen ze op hetzelfde neer.

Boekentips en andere tips?

Mijn boekentips en andere tips (bv de oordopjes waar ik elke nacht mee slaap) vind je op doelgerichtecoaching.nl/boekentips. De boeken zijn niet HSP-specifiek. Heb jij wel een te gek boek over dit onderwerp gelezen? Of nog andere HSP-tips of ervaringen? Deel ze onder de HSP-tegel in de Instagramcommunity!