Selecteer een pagina

 Uitleg Coachcalls

 

Elke maand is er een coachcall over een thema dat met perfectionisme te maken heeft.

Als je niet live bij de coachcalls aanwezig kunt zijn, geeft dat niks. De coachcalls worden opgenomen en zijn na afloop op deze pagina terug te kijken. We streven ernaar de opname altijd binnen 48 uur na de coachcall te uploaden.

 

Dit zijn de praktische stappen om mee te doen aan de coachcall:

1) Installeer vooraf Zoom (het programma waarmee we de coachcalls doen):

– Bedenk met welke computer (of tablet of telefoon) je de coachcalls wilt bijwonen

– Open vanuit die computer deze link en volg de instructies om Zoom te installeren

2) Je vraag insturen

Je krijgt voorafgaand aan de coachcall een mail met de uitnodiging om je vraag in te sturen via dit formulier. (Je kunt hem meestal tot 24 uur vóór de coachcall insturen)

Zo kunnen we zien welke thema’s er het meeste leven en kunnen we kiezen waar we dieper op ingaan.

Ook als je er niet live bij kunt zijn, mag je je coachvraag stellen.

Maak je geen zorgen over of je vraag ‘goed’ is. Geef een klein beetje context en geef vooral aan wat je graag zou willen leren, dan komen we een heel eind.

Overigens hoef je geen vraag in te sturen natuurlijk, voel je niet verplicht! Je bent alsnog van harte welkom om de coachcall gewoon mee (of terug) te kijken.

3) De live coachcall

-Klik een paar minuten vóór het tijdstip van de coachcall op dezelfde link als hierboven:

https://us02web.zoom.us/j/82091727646

– Je ziet op het geplande tijdstip het hoofd van de coach in beeld verschijnen.

Zet het liefst jouw video ook aan, zodat iedereen elkaar kan zien 🙂 Wil je dit echt niet, dan mag je je camera uit laten.

(Maak je geen zorgen over je haar, make up of badjas-outfit, onze coaches zitten ook niet altijd helemaal opgedirkt achter het scherm).

– We streven ernaar de coachcalls maximaal 2 uur te laten duren. Daarom destilleren de Goed Genoeg-coaches vooraf de belangrijkste thema’s uit alle vragen en coachen ze 1 iemand per thema live. Als er ruimte over is, wordt er gevraagd wat de rest van de deelnemers nog nodig heeft om ook verder te kunnen.

– Heb je na afloop van de coachcall toch nog meer support nodig, dan mag je dat altijd in de Instagram Community laten weten onder de Q&A-tegel. Er zitten ervaren deelnemers en een aantal Goed Genoeg-coaches in de community die je verder op weg kunnen helpen.

– Mocht je meer willen weten over hoe Zoom werkt, in deze video van 1 minuut wordt het uitgelegd.