Selecteer een pagina

FAQ’s over de techniek

 

 

Kom je er met onderstaande antwoorden niet uit? Mail dan naar Support@DoelgerichteCoaching.nl mijn team helpt je graag verder!

Algemene tip: gebruik het liefst Google Chrome om dit programma te volgen. Vooral geen Safari, die werkt helaas niet lekker samen met deze site.

Klik hier voor al je vragen over de coachcalls en Zoom.

Q: De pagina doet raar/Ik zie niet wat ik hoor te zien
A: Gebruik je Google Chrome? Zo nee, probeer het dan eens opnieuw vanuit Chrome. Lukt het nog steeds niet, stuur me dan even een mailtje.

Q: Hoe kan ik in de werkboeken typen?
A: Als je de werkboeken liever niet wilt printen, kun je op zoek gaan naar een programma om PDF-bestanden mee te bewerken. Deze bijvoorbeeld.

Q: Ik heb volgens mij een mail niet ontvangen, wat doe ik nu?
A: Je ontvangt tijdens dit programma elke twee weken op maandag een mailtje met de link naar de nieuwe les (tenzij ik een foutje maak 😉 ). Heb je een mail niet ontvangen? Kijk dan even in je spamfolder, vaak zit ‘ie daar alsnog in. Het helpt sowieso om mijn e-mail even toe te voegen aan je contacten in je mailprovider, dan is de kans groter dat al mijn mails aankomen.

N.B.: Overigens heb je de mails niet nodig om het programma te volgen, je kunt ook altijd via het hoofdmenu (www.evelienbijl.nl) inloggen.

Q: Het lukt me niet om in te loggen/ik krijg een melding dat ik geen toegang heb tot een bepaalde pagina (terwijl ik hier wel toegang toe zou moeten hebben).
A: Stuur een mailtje naar Support@DoelgerichteCoaching.nl en mijn team onderzoekt wat er misgaat, zodat je zo snel mogelijk weer bij alle lessen kunt.

Q: Ik kan maar 60 minuten van de video’s bekijken terwijl ze toch langer zijn? Hoe kan dit?
A: Dit komt helaas door Dropbox (waar de video’s geupload zijn). Je kan de video’s downloaden naar je computer en dan kan je ze wel volledig bekijken.

Staat je vraag er niet bij, of kom je er alsnog niet uit? Stuur gerust een mailtje naar Support@DoelgerichteCoaching.nl , dan lossen we het samen op!

Liefs,

Evelien