Selecteer een pagina

Module 5

 

We sluiten Goed Genoeg voor nu af met 3 mooie lessen over zelfvertrouwen. Klik hieronder om de audioles te horen specifiek over deze module. 

Good to know: zelfvertrouwen is iets heel anders dan we vaak denken. Misschien geloof jij wel dat sommige mensen zich ‘nou eenmaal goed voelen’ over hun lichaam, en dat dat voor jou niet is weggelegd. 

Guess again!

Ook jij kunt dit zelfvertrouwen ontwikkelen en in les 5.1 vertel ik je hoe dit werkt.

In les 5.2 hebben we het over een van de grootste angsten van perfectionisten wanneer ze een traject afronden: “Wat als ik terugval in mijn oude patronen?!!”

Ik leg uit waarom je hier totaal niet bang voor hoeft te zijn, ook al weet ik zeker dat dat inderdaad zal gebeuren.(Huh? Ja echt!) Je ontdekt hoe je steeds weer kunt terugkeren naar ‘wat heb ik nodig?’ en ‘wat kan ik hiervan leren’ in plaats van in de zelfveroordeling te schieten.

En in les 5.3 tenslotte bedank ik je omdat ik het zo tof vond dat je hierbij was! Weet dat je zowel de lessen van Goed Genoeg als de speciale audiolessen over je lichaamsbeeld allemaal kunt downloaden, zodat je er later naar terug kunt keren.