Selecteer een pagina

Module 4

 

Module 4 heet ‘Maak keuzes & geniet’ en laat dat nou precies zijn wat je nodig hebt als je relaxter over je lichaam wilt worden! Beluister eerst de audioles van deze module hieronder.

 

It’s a juicy one! Vaak hebben we allerlei ideeën over wanneer we mogen genieten. We maken het voorwaardelijk. “Als ik dat af heb, dan…’ of ‘Als ik er zo uitzie, dan…’

 

Herken je dat? Dan is dit een mega waardevol thema voor je.

 

Ik bespreek ook wat je kunt doen wanneer je een nieuwe keuze maakt (bv: wel iets lekkers eten) en je daar schuldgevoel bij ervaart. Want ik acht de kans ongeveer 99,99% dat je dat gaat ervaren. Super logisch wanneer je buiten je comfortzone gaat. 

 

Het slechte nieuws is dat het best even kan duren voor dat schuldgevoel minder wordt.

 

Het goede nieuws is dat je niet hoeft te wachten met allemaal fijne dingen voor jezelf te doen tot je geen schuldgevoel meer hebt. Je mag er gewoon vandaag mee beginnen! (Sterker nog: dat is de manier om sneller door dat schuldgevoel heen te werken).

 

Ik hoop dat je hier net zo blij van wordt als ik.